Ørretfiske

ØRRETFISKE I FJELLET

Ørretfiske på Amble Gård
Ønsker du å fiske ørret, har vi flere private fiskevann på eiendommen, hvor du som vår gjest kan fiske uten fiskekort.

Vannene Svartaholstjernet, Nordre Demma og Store Vatnasetervann ligger alle i gangavstand fra Amble Gård. I Svartaholstjernet er det kun småfisk, i de andre to større og finere fisk.

Vannene er avmerket på turkartet for Leikanger og Sogndal som ligger i hvert hus. Det er også ytterligere informasjon om dette i iformasjonspermene i hvert hus.

For andre som ønsker å fiske i Store Vatnasetervann eller Nordre Demma selger vi fiskekort. Dagskort koster kr 50, sesongkort kr 100. Fisekortene kan kjøpes på VIPPS i Amble Gård gårdsutsalgs vippsbutikk.

Ørretfiske i område Sogndal-Hafslo

Dersom du ønsker å prøve fiskelykken andre steder kan man kjøpe fiskekort til Sogndalselva. Her kan man fiske laks og sjøørret. Fiskekort selges på Stedje Blomster og Gartner i Sogndal.

Det er også fint å fiske i Anestølsvatnet, elva mellom Anestølsvatnet og Dalavatnet og i Dalavatnet i Sogndalsdalen. Samlet fiskekort for de tre stedene kan kjøpes på Uteplassen på Selseng, Intersport i Sogndal eller hos Erling Fardal sport i Sogndal. Som gjest på Amble Gård kan dere fiske gratis i deler av Dalavatnet fra vår seterhytte Kokstad. Les mer om Kokstad her.

Ørretfiske er også tilgjengelig i Hafslovatnet. Fiskekort kan kjøpes hos Eikum Hotell på Hafslo, Spar Hafslo, Hafslo bilsenter, Thune bakeri Hafslo og Lyngmo Hafslo