Seterhytte

SETERHYTTE

Seterhytte og naust
Ved Dalavatnet i Sogndalsdalen har vi en seterhytte og et naust våre gjester kan benytte gratis. Ved naustet ligger en robåt som kan benyttes for ørretfiske. Det er mulig å gå inn, både i seterhytta og naustet. Her kan dere koke kaffe og spise matpakke. Nøkkel til stølshus og naust får dere låne av oss.

Hvordan finne Kokstad
For å finne Kokstad kjører man fra Kaupanger til Sogndal og videre på riksvei 5 i retning Fjærland. Fra Amble Gård er det ca 28 km til Kokstad. For å finne avkjørselen til Kokstad se etter en rød hytte like ved veien på høyre side. Ca 50 meter før den røde hytten kjører man av fra riksveien. Beskrivelse med bilder finnes i hvert utleiehus.

Hytte og naust
Rett ved parkeringen ligger seterhytten. For å komme til naustet må man gå ca 100 meter gjennom granskogen ned til vannet.

Fiske på Kokstad
Arealet som er tilplantet med gran tilhører oss. Fra strandlinjen her kan dere som våre gjester fiske gratis. Dere kan også fiske gratis fra båt i sjøen rundt hytta. To redningsvester henger i naustet, bak oppholdsrommet. Vær vennlig å ha på redningsvester når dere er ute i båt. Dersom dere er mer enn to kan dere låne med redningsvester fra badehuset på Amble Gård, men ta med disse hjem etter endt tur.