Personvernerklæring

PERSONVERNERKLÆRING

Informasjon om personvern

20.juli 2018 trådte personvernloven i Norge i kraft (GDRP)

Personvernlovgivningen skal blant annet sikre integritet og konfidensialitet ved behandling av egne personopplysninger. Amble Gård forplikter seg til å ivareta personvernet for alle vi vi har kontakt med, og følge EUs generelle personvernforordning (GDPR).

 

Om Amble Gård
Eier av nettsiden www.amblegaard.no er Mette Marie Heiberg, eier av Amble Gård.
Amble Gård- Øvre Amla 16- NO- 6854 Kaupanger.

Epost: post@amblegaard.no

Amble Gård driver jordbruksvirksomhet, skogbruk og turisme

Hva defineres som personopplysninger?
En personopplysning er noe som kan knyttes til deg som enkeltperson, som for eksempel navn, adresse, e-postadresse, IP-adresse og telefonnummer og annen informasjon som er direkte relatert til deg

Formål med innhenting og behandling av personopplysninger
I forbindelse med kundeforhold (for eksempel leie av feriehus) må vi innhente opplysninger som navn, adresse, e-post, og telefonnummer. Dette er opplysninger vi benytter kun for å håndtere ditt kundeforhold.

Informasjon i samband med kommunikasjon med oss
Vi lagrer opplysninger gitt via din kommunikasjon med oss. Dette er for eksempel e-poster du sender oss. Når du fyller ut kontaktskjema og/eller bookingskjema på nettsiden lagrer vi denne informasjonen i våre systemer. Denne informasjonen vil vi lagre kun for å kunne yte bedre kundeservice

Hvem er behandlingsansvarlig?
På Amble Gård er behandlingsansvarlig daglig leder.


Amble Gårds behandling av personopplysninger

Amble Gård vil sørge for forsvarlig behandling av personopplysninger og kun benytte dette i samsvar med relevant lovgivning. Utlevering av personopplysninger vil ikke skje, med mindre det foreligger lovbestemt opplysningsplikt ovenfor offentlige myndigheter.

 

Cookies
Amble Gård benytter cookies(informasjonskapsler) på våre nettsider. En «cookie» er en liten tekstfil som lagres på din pc og benyttes til å kjenne deg igjen og se hva du gjør mens du besøker nettstedet. Det er også vanlig å lagre valg og innstillinger du har gjort på nettstedet i en «cookie». Informasjonen vi samler inn via «cookies» bruker vi til å analysere besøkstrender, slik at vi kan se om nettstedet fungerer slik det skal og til å forbedre din brukeropplevelse.
Du kan forhindre bruk av informasjonskapsler i nettleser innstillinger. Dette kan imidlertid gi redusert funksjonalitet og man risikerer at andre nettsteder ikke fungerer optimalt. Vi anbefaler derfor at man ikke deaktiverer informasjonskapsler.


Google Analytics

Amble Gård benytter Google Analytics for å lagre datatrafikk fra besøkende. All data som samles inn er anonymisert og kan ikke spores til enkeltpersoner. Resultat fra innsamlet data brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innhold for å kunne tilby bedre tjenester for besøkende på nettstedet.


Rettigheter

Amble Gård håndterer personopplysninger ihht personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Du kan kreve innsyn i egne personopplysninger, i tillegg til å kreve retting eller sletting av opplysninger. Dersom man mener at Amble Gård håndterere opplysninger i strid med reglene, kan det klages til Datatilsynet.


Kontakt

Kontakt Amble Gård om du vil ha innsyn i, få utlevert, korrigere eller slette personopplysninger som er lagret om deg.